Juventus er interesseret i den 24-årige Arsenal-forsvarer Chiviol

Ifølge “Corriere dello Sport” er Juventus’ nye træner Thiago Motta meget optimistisk omkring Arsenals venstre back Kiviol og håber, at holdet kan hente den unge polske forsvarsspiller til sommer. Samtidig har AC Milan også vist stor interesse for Chiviol, og det forventes, at der bliver en hård transferkamp til sommer.

Chiviols kontrakt med Arsenal udløber først i 2028. Sidste sæson spillede han 30 gange for Arsenal og scorede 1 mål og 3 assists. køb fodboldtrøjer Hans enestående præstation og stabile defensive evner har tiltrukket sig opmærksomhed fra mange velhavende klubber. I øjeblikket er Chiviols overførselsværdi cirka 30 millioner euro.

Juventus genopbygger aktivt efter en mindre end ideel sæson. Efter træner Thiago Motta tiltrådte, satte han sig for at bygge et mere konkurrencedygtigt hold. Introduktionen af ​​unge og potentielle spillere er Juventus’ topprioritet, og tilføjelsen af ​​Chiviol vil sprøjte frisk blod ind i holdets forsvar.

AC Milan har også en stærk interesse i Chiviol. Milan har præsteret godt i løbet af de sidste par sæsoner, og de håber at forblive konkurrencedygtige ved at hente unge og lovende spillere. Chiviols alsidighed og konsistens bagtil gør ham til et ideelt mål for Milan.

For Arsenal er Chiviol et vigtigt medlem af holdets fremtid. På trods af stigende interesse for transfermarkedet har Arsenal muligvis ikke travlt med at aflaste den unge forsvarsspiller. Arsenal-træner Mikel Arteta har store forhåbninger til Chiviols fremtid. Han håber, at Chiviol kan fortsætte med at vokse på holdet og blive holdets defensive søjle i de kommende år.

Spekulationerne over Chiviols fremtid vil fortsætte, efterhånden som sommerens transfervindue nærmer sig. Juventus og AC Milans interesse har uden tvivl øget spændingen i denne transferkrig. Uanset hvilket hold Chiviol i sidste ende vælger, er hans fremtid fuld af håb og udfordringer. For den unge polske forsvarsspiller vil hvert skridt fremad være en vigtig milepæl i hans karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *