Portugals samhørighed er problemet

De fire bedste hold i Europa Cuppen 2024 er dukket op, men det portugisiske fodboldlandshold er ikke blandt dem. Det portugisiske fodboldlandshold blev besejret af det franske fodboldlandshold i kvartfinalen. Straffesparkskonkurrencer er et ømt punkt for mange landshold. Mbappe var rolig, da han så Cristiano Ronaldo igen. Han lagde mærke til sit idols fodboldtrøje nr. 7.

Selvom Ronaldo er Mbappes idol i sin karriere, kan han ikke have trøjen nr. 7 i Real Madrid. Mange fans mener, at Joao Felix’ fejl i straffesystemet er nøglen og er blevet et problem for det portugisiske fodboldlandshold at blive elimineret. Dog vil enhver portugisisk national fodboldspiller, der er i bunden af ​​straffesparkskonkurrencen, have to udfald: succes eller fiasko. Fra begyndelsen af ​​EM 2024 til i dag har det franske fodboldlandshold ikke præsteret så godt som ved VM. Tilstanden for det franske fodboldlandshold i år begejstrede ikke fans, men fyldte dem i stedet med tvivl og utilfredshed. Der er et stort problem med atmosfæren på det portugisiske fodboldlandshold, og landsholdet viser stadig ikke stærk sammenhængskraft. Hver startspiller har sine egne ideer og gør ikke sit bedste for at hjælpe landsholdet med at samarbejde med Ronaldo.

Cristiano Ronaldos anførerbind har ringe effekt, og hans lederskab har ingen indflydelse på det portugisiske fodboldlandshold. Med undtagelse af Pepe, som stadig støtter Ronaldos beslutning, er deres antal for små til at gøre en forskel i de elleve. Ronaldo græd ikke efter kampen. Det kan være sidste gang, anførerbindet vises på hans portugisiske trøje. Cristiano Ronaldo og det portugisiske fodboldlandshold siger farvel til EM 2024, og utallige fans kan kun sige farvel til deres idol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *