Efter 32 år vandt det spanske OL-hold igen guldmedaljen ved OL i Paris i 2024

OL i Paris 2024 er i fuld gang. Fremragende atleter fra hele verden konkurrerer hårdt for deres respektive landshold. De er ivrige efter at vinde en dyrebar guldmedalje til deres landshold, og det samme gælder for fodbold. I mændenes fodboldfinale ved de Olympiske Lege i Paris stod det spanske OL-hold over for det franske OL-hold. Fans fra begge sider købte deres fodboldtrøjer tilbud for at heppe på holdet.

De to hold stod uafgjort 3-3 i den ordinære sæson. I overtiden viste det spanske OL-hold sin vilje og styrke til at kæmpe hårdt og scorede 2 mål i træk. I sidste ende besejrede det spanske olympiske hold det franske værtshold med 5-3 og vandt den dyrebare fodboldguldmedalje for mænd ved OL i Paris. Denne guldmedalje er den anden guldmedalje, der er vundet af det spanske OL-hold efter 32 år. Det er den højeste ære for det spanske OL-hold. Dette år har været et frugtbart år for det spanske fodboldhold. Ved Europa Cuppen 2024 i Tyskland vandt Spanien Europa Cuppen med rekord syv sejre. De vandt også U19 EM for ungdom. Nu, på scenen under OL i Paris i 2024, er de igen blevet spanske fans stolthed og har vundet denne dyrebare Paris-OL-guldmedalje.

Det er værd at nævne, at Fermin i denne kamp, ​​iført trøjen nr. 11 fra det spanske 2024 Europa Cup-landshold, hjalp holdet med at score 2 mål i første halvleg, hvilket fordoblede hele det spanske OL-holds selvtillid og lagde grundlag for dem. vandt spillet. De tre unge spillere, der er udtaget til det spanske OL-hold, Fermin, Garcia og Cubasi, er alle fra Barcelona. De er de nye Barcelona-stjerner iført FC Barcelona trøje. Yamal, den talentfulde unge spiller, der dukkede op i Europa Cuppen, er også medlem af Barcelona. Denne gruppe af talentfulde unge teenagere er Barcelonas nutid og fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *