Barcelona vendte kursen, vendte Rayo Vallecano 2-1 og vandt tre sejre i træk

I en dramatisk kamp stolede Barcelona på sin enestående præstation i anden halvleg for at besejre Rayo Vallecano 2-1 i udekampen, opnå sin tredje sejr i træk i La Liga og fortsætte med at føre stillingen. Denne kamp demonstrerede ikke kun Barcelonas stærke holdsammenhold, men annoncerede også den perfekte debut for Olmo, iført Barcelona trøje nr. 20, efter hans tilbagevenden. I denne spændende konkurrence viste Rayo Vallecano deres modstandsdygtighed mod Barcelona som altid. Da de spillede hjemme, skabte de engang enorme vanskeligheder for Barcelona.

I begyndelsen af ​​spillet viste Rayo Vallecano deres “Barsak star” side. I første halvleg brugte Unai Lopez en smart bevægelse og præcist skud til at hjælpe hjemmeholdet med at tage føringen. Dette var endnu et mål, han scorede mod Barcelona, ​​​​og viste hans “dræber” natur mod de røde og blå. Køb fodboldtrøjer Barcelona formåede ikke at finde en effektiv måde at bryde forsvaret på i første halvleg. Ved pausen kom holdet bagud med 0-1, og spillesituationen var engang meget ugunstig.

I anden halvleg bar Barcelonas justeringer og offensiv hurtigt frugt. Raphinhas præcise aflevering hjalp Pedri med at udligne. Dette mål øgede holdets moral betydeligt. Selvom Lewandowskis opfølgende skud blev annulleret af VAR på grund af Condes fejl, blev Barcelona ikke afskrækket. Nær slutningen viste den unge Yamal endnu en gang sit potentiale, og assisterede Olmo, som lige var kommet til holdet, med at score sejrsmålet og fuldende en vidunderlig vending. Til sidst besejrede Barcelona Rayo Vallecano 2-1 i udekampen og scorede tre nøglepoint. Denne sejr konsoliderede ikke kun deres førende position i klassementet, men styrkede også holdets selvtillid og lagde et solidt grundlag for de følgende kampe.