USAs basketballhold vinder tre i træk i olympisk opvarmningsturnering

De olympiske lege i 2024 kommer snart. Basketball er også en vigtig begivenhed i de olympiske lege. NBA er templet for basketballspillere. Mange fremragende basketballspillere fra hele verden kan ikke vente med at komme til NBA-ligaen, tage denne stolte NBA-trøje på og galoppere på NBA-slagmarken.

Mange fremragende basketballspillere fra hele verden er grundpillen i NBA-ligaen. Og når landsholdet ringer til dem, har de ikke andet valg end at vende tilbage til landsholdet. For nylig besejrede det amerikanske mænds basketballhold det serbiske mænds basketballhold 105-79 i en olympisk opvarmningskamp. USA Basketball-holdet samler de bedste basketballspillere i NBA: LeBron James i en Los Angeles Lakers-trøje, Curry i en Golden State Warriors-trøje og Embiid i en 76ers-trøje. De ydede alle deres bedste indsats for USA Basketball. Det serbiske herrebaskethold har kun Nugget Jokic. Det serbiske mænds basketballhold havde faktisk et firehånds double kill mod den amerikanske mænds basketball all-star lineup.

Det amerikanske mænds basketballhold, som har en all-star lineup, vandt tre på hinanden følgende olympiske opvarmningskampe efter at have besejret det serbiske herrebaskethold. Fra 2020 har det amerikanske mænds basketballhold vundet fire på hinanden følgende olympiske guldmedaljer og fire på hinanden følgende olympiske mesterskaber. Dette demonstrerer til fulde styrken og arven fra det amerikanske basketballhold for mænd. Kan det amerikanske mænds basketballhold vinde den olympiske titel igen i år og opnå sin femte olympiske titel i træk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *