Kylian Mbappé byder den nye holdkammerat Endrick velkommen

Real Madrid annoncerede afslutningen på sommersigneringerne, og derefter dukkede atten-årige Endrick op på Santiago Bernabeu. Real Madrid vil ikke fortælle medierne, hvad de virkelig synes, de skaber altid overraskelser for fansene. fodboldtrøjer tilbud nummer 16 er Endricks valg, og han håber at få flere fremragende præstationer i Real Madrid.

Kylian Mbappé har brug for tid til at tilpasse sig Real Madrid, og Endrick er i samme situation som ham. Kylian Mbappé dukkede netop op på Santiago Bernabeu for ikke så længe siden, og nu er Endrick også dukket op på samme stadion. Real Madrid-spillere byder den nye holdkammerat Kylian Mbappé velkommen, og han og hans holdkammerater byder den nye holdkammerat Endrick velkommen. Real Madrids signaturer vil kun vælge unge spillere, og veteraner er ikke vigtige for holdet. Endrick annoncerede offentligt på pressemødet, at hans idol er Cristiano Ronaldo, og idolet gav ham motivationen til at nå sin drøm. Kylian Mbappe har set den unge Endrick, og de vil vise sig at klare opgaven i den nye sæson. Kylian Mbappe deltog i den samme debutceremoni, og hans præstation virkede mere stabil. Endrick blev rørt til tårer og opfyldte sin barndomsdrøm om at blive medlem af Real Madrid.

Endrick vidste, at alt på Santiago Bernabeu ikke var en drøm og kyssede Real Madrid trøje mange gange. I det øjeblik var han i stand til at vågne op og indse, at alt var virkeligt. Han hørte klapsalverne og råbene fra Santiago Bernabeus fans. Endricks far blev rørt til tårer på stedet og var glad for sin søns succes. Alle så kun Endricks succes, og kun hans forældre vidste, at vejen til succes var meget vanskelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *