Spanien slår modstanderen 2-1 for at gå videre til OL-slutrunden

I Paris-semifinalerne i fodbold for mænd i 2024 iscenesatte det spanske olympiske hold en vidunderlig vending mod det marokkanske olympiske hold. Til sidst besejrede det spanske OL-hold sin modstander 2-1 og gik med succes videre til finalen. Denne kamp var ikke kun fuld af drama, men viste også endnu en gang styrken og modstandsdygtigheden i spansk fodbold.

Så snart spillet begyndte, tiltrak præstationerne for det marokkanske olympiske fodboldhold folks opmærksomhed. I det 37. minut åbnede Marokko scoringen med Rahimis straffespark. Rashmi, der bærer Marokkos fodboldtrøjer tilbud nr. 9, blev også topscorer ved disse olympiske lege med 6 mål. Marokkos forebyggende angreb satte Spanien under et enormt pres. Men de uventede omstændigheder i spillet bragte nye muligheder til det spanske OL-hold. I det 16. minut skadede den marokkanske spiller Pouvel ved et uheld dommer Tantashev, og kampen måtte midlertidigt erstattes af fjerdedommeren Nyberg, hvilket blev en dramatisk episode i kampen.

I begyndelsen af ​​anden halvleg, i det 65. minut, fandt det spanske OL-hold endelig en chance for at udligne. Fermin, iført nr. 11 Spanien trøje, affyrede et lavt skud fra straffesparksfeltet for at udligne for det spanske OL-hold. Så, i det 85. minut, kom Fermin igen i centrum. Hans præcise assist hjalp holdkammeraten Juanlu til at score et mål og hjalp holdet med at vinde 2-1. Barcelonas unge talent Fermin bidrog med 2 mål og 4 assists i 5 kampe for det spanske OL-hold. I det kritiske øjeblik af dette spil viste Fermin igen sin grundlæggende rolle.

Denne sejr er af stor betydning for det spanske OL-hold. Ikke alene gik de med succes videre til finalen, de beviste også over for verden deres styrke og vedholdenhed. Spansk fodbold har udviklet sig hurtigt i de senere år. Fra European Champions League, UEFA Nations League til European U-19 Youth Championship, er det spanske OL-hold nu kun én kamp væk fra den olympiske fodboldguldmedalje for mænd. Når finalen nærmer sig, vil det spanske OL-holds præstationer uden tvivl få mere opmærksomhed. Hvis de kan besejre det franske værtshold for at blive den endelige vinder og realisere deres olympiske drøm, vil det være værdigt til alle fans forventninger.