Manchester City slog Chelsea 2-0 på udebane

Sæsonen 2024-2025 er officielt begyndt. I dag tilhører begge hold Premier League-giganterne Manchester City og Chelsea. Som Premier League-hegemon er Manchester City absolut stærkere end Chelsea. Jeg tror på, at spillerne vil leve op til deres mission og give Manchester City en god start på den nye sæson.

Efter kampen startede var konkurrencen mellem de to sider meget hård. Indtil det 18. minut af kampen scorede Haaland, iført Manchester City trøje nr. 9, Manchester Citys første mål i sæsonen, 1-0, og Manchester City førte. Begge sider gik ind i anden halvleg, og det var svært for disse to hold, der integrerede angreb og forsvar, at bryde igennem modstanderens forsvar. Spillet sluttede netop, da Kovacic ramte verdensbølgen med et langskud med højre fod! 2-0! Han fejrede ikke efter at have slået sin hjembyrekord.

Dette spil varslede Haalands 100. spilmilepæl, som også skabte en meget enestående rekord. Vi ønsker Haaland tillykke med at nå en ny milepæl.