Bayern München og Leverkusen skal starte forfra

En spiller er en fantastisk fodboldspiller, når han er elsket af fans og holdkammerater. Starten på en ny sæson er en ny begyndelse for hvert hold. Thomas Muller tog en Bayern München trøje på og klatrede ind i mængden for at fejre sejren med fansene og lod alle se holdets håb for den nye sæson. Efter Bayern München tabte mesterskabet i sidste sæson, var det et stort slag for holdet. I denne sæson vil Bayern München stræbe efter at genvinde deres mesterskabsære. De er en klub, der kan komme på fode igen.

Efter to runder af Bundesligaen vandt Bayern München på hinanden følgende kampe, mens Bayer Leverkusen tabte 2-3 til RB Leipzig i 2004. Bayer 04 Leverkusens ubesejrede rekord på 35 kampe gennem hele sæsonen blev brudt af RB Leipzig, så de vil justere deres mentalitet og starte fra bunden. Når vi ser tilbage på Bayer 04 Leverkusens rekord i sidste sæson, chokerede det stadig for mange mennesker den dag i dag. I disse 35 ubesejrede kampe var der for mange uafgjorte og uafgjorte, og alle slags mirakler skete i overtiden. Så mange fantastiske ting bragte Bayer 04 Leverkusen den første Bundesliga-titel i holdets historie. Måske, når holdet ønsker at få succes, vil alle muligheder og spillesteder fuldt ud støtte det.

I denne sæson skal Bayer 04 Leverkusen møde mange kampe. Et tab i et spil på dette tidspunkt kan faktisk reducere byrden af ​​deres sejrsrækkementalitet. Et hold kan ikke opretholde en sejrsrække for evigt, så tab vil tvinge dem til at revurdere deres mangler og give spillerne mulighed for at slappe af. Thomas Muller, iført fodboldtrøjer tilbud nr. 25, fuldendte milepælen i sin 710. karrierekamp i denne runde. Thomas Muller fortryder ikke at kunne fortsætte sin sejrsrække med Bayern München i sidste sæson, men ser nu frem til den nye sæson. Thomas Müllers karriere har været fyldt med triumfer og nederlag. Han mener, at det at justere sin mentalitet i tide er den vigtigste lektie i spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *