Canucks signerer veteranmålmand for at tilføje dybde

Canucks har aktivt søgt efter dybdemålmænd og er endelig nået til enighed med Kevin Lankinen. De to parter underskrev en etårig kontrakt til en værdi af $875.000 Selvom Vancouver havde afgivet et tilbud på mindre end $1 million, valgte Lankinen i sidste ende at acceptere den nuværende kontrakt. Vil bære nr. 32 Canucks trøje.

Lankinen har spillet for Nashville i løbet af de sidste to år og præsteret godt med et gennemsnit på 2,79 mål imod og en redningsprocent på 0,912 i 43 kampe. køb ishockey trøje Han har et mål mod gennemsnittet på 3,07 og en redningsprocent på 0,895 i sine fire karrieres NHL-sæsoner. På trods af manglen på bedre tilbud på markedet er hans kvalitet stadig værd at anerkende.

Startmålmand Thatcher Demko er ved at komme sig, og hans tilgængelighed til den første kamp i den ordinære sæson er endnu ikke fastlagt. Hvis Demko udebliver, konkurrerer Lankinen med Arturs Silovs om startpladsen. Når Demko vender tilbage, bliver holdet nødt til at justere vagten, og Lankinen får muligvis en fuldtidsmulighed for at sikre sin værdi for holdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *