Georgien bliver det første hold til at score mod Spanien

I Europa Cup 1/8-finalerne gik de fire stærke hold med succes videre til næste runde, som fans forudsagde. Italien og Danmark formåede dog ikke at score og blev elimineret. Spanien besejrede Georgien 4-1 i denne runde, hvilket skabte den største pointforskel i denne turnering. Spanien er den stærkeste repræsentant i Europa Cuppen i denne sæson, og det er ekstremt svært at besejre dem.

Selvom Georgia stoppede i top 16, holdt spillerne en sidste afskedsceremoni med fansene efter kampen. Dette var også det øjeblik, hvor de skabte den bedste rekord i holdets historie. Mange fans rejser tusindvis af miles for at se kampen og heppe på holdet. Selvom det ikke lykkedes dem at vinde til sidst, iscenesatte fans og spillere et bevægende “farvel-brøl” på banen.

For mange små europæiske lande er det i sig selv en præstation, der er værd at fejre, at nå 16-delsfinalerne i Europacuppen. I denne sæson har spanske spillere præsteret godt og taget UEFA Euro 2024-trøjer på. Georgien scorede med succes et mål mod Spanien og blev det første hold til at score mod Spanien i denne sæson. Selvom det ikke lykkedes dem at besejre det magtfulde spanske hold til sidst, var Georgiens præstation god nok og værdig til anerkendelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *