Det frie NBA-marked åbner, Warriors, Lakers kan frit vælge

Da NBA free agency begynder, forhandler mange gratis agenter med deres hold såvel som andre hold. For nylig annoncerede Klay Thompson fra Warriors, at han havde underskrevet en tre-årig kontrakt til en værdi af $50 millioner med Mavericks. Han vil sige farvel til Golden State Warriors og spille for Dallas Mavericks. Warriors-dynastiets herlighed forsvinder gradvist, og nu er kun Stephen Curry og Draymond Green tilbage på holdet.

En anden traditionel gigant, Lakers, er også under forandring. I år bliver LeBron James en gratis agent hos Lakers. Siden skiftet til Lakers i 2018, har James ført holdet til at vinde NBA-mesterskabet i sæsonen 2019-20. Det blev for nylig rapporteret, at LeBron vil forny sin kontrakt med Lakers for to år, med en samlet kontraktværdi på US$104 millioner. Veteranen, der har spillet i 21 sæsoner, fortsætter med at dominere feltet med sine enestående evner. Det er værd at nævne, at LeBron James’ ældste søn Bronny i den nylige NBA-draft blev udvalgt af Lakers med det 55. valg i anden runde.

I de sidste to år har Warriors og Lakers rekorder været utilfredsstillende. I sæsonen 2023/24 vandt Celtics det 18. mesterskab i holdets historie. I sæsonen 2022/23 brød Nuggets igennem og vandt det første mesterskab i holdets historie. Kun ét hold kan nå toppen af ​​NBA-mesterskabet hvert år I dette års NBA-liga, hvilket hold bliver den ultimative mester? lad os vente og se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *